Scooter Theorie Cursus Met Examen Garantie!

Scooter theorie cursus met examen garantie!

Wil je graag snel je scooter theoriecertificaat halen met examengarantie? Ben je op zoek naar een scooter rijschool waar je alle theorie examens en de laatste CBR gestelde examenvragen voor het scooter rijbewijs kunt oefenen?

Theoriecursus met examengarantie

Voordat je kunt starten en op examen kunt gaan voor het scooter rijbewijs, moet je eerst het theorie certificaat voor de scooter hebben gehaald. Je kan dan immers de theoretische kennis makkelijker in de praktijk toepassen waardoor je praktijk situaties sneller kunt beoordelen en oplossen. Je kunt als cursist aangeven of je direct wenst gebruik te maken van deze degelijke cursus met examengarantie.

Scooter rijbewijs in 1 dag biedt al haar cursisten de allerbeste theorie cursus aan met examen en een examengarantie, waarbij je in je eigen tempo theorie lessen kunt volgen en theorie examens kunt oefenen met alle gestelde scooter theorie examenvragen, dit aan de hand van hele duidelijke C.B.R. gerichte situaties. Met deze waardevolle theoretische ondersteuning kan je de theorie heel goed leren en ben je uitermate goed voorbereid om de eerste keer te kunnen slagen voor je theorie-examen.

Scooter Theorie Cursus Met Examen Garantie!

Theorie examen

Op het theorie examen krijg je 50 vragen waarvan er 44 vragen goed dienen te zijn om te slagen. Het theoriecertificaat kan je reeds halen als je 15,5 jaar of ouder bent en is 1,5 jaar geldig. Zodra je 16 jaar bent geworden kan je dan de snelcursus scooter rijlessen in 1 dag gaan volgen. Voorkom dus onnodig vaak opgaan bij het C.B.R. voor je theorie examen door het volgen van deze succesvolle cursus en bespaar je veel tijd en geld!

Scooter Theorie Cursus Met Examen Garantie!

Voordelige theoriecursus

De kosten van de complete theoriecursus bestaande uit een theorieboek, een e-learning boek met alle gestelde 1.000 CBR examenvragen bedraagt slechts € 99,00 en kan per post binnen een dag worden bezorgd. Mooi meegenomen: Slaag je de eerste keer voor je theorie examen met 50 vragen goed beantwoord ontvang je € 100,00 als bonus retour!

Wil je echter alleen gebruik maken van de 1.000 CBR scooter examenvragen kan je deze ook kopen voor € 35,00 maar deze is zonder examengarantie en de bonus.

Scooter Theorie Cursus Met Examen Garantie!